вторник, 29 декември 2015 г.

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ЮЛИ 2016


На път сте да сторите нещо необмислено и дръзко. Но то едва ли ще осигури търсения успех. По-добре е да се придържате към установените норми. Ухажват ви упорито, което ви ласкае, но ви прави и безразсъдни. Успешен финансов удар. Контролирайте емоциите си. Може да решите да правите сделки с недвижими имоти, но не сте застраховани от неприятности.


В интимния живот временно ще трябва да се откажете от силни преживявания, защото на този етап няма да бъдете в състояние да почувствате силно каквато и да е любов. Посве­тете тези дни на дома си и няма да сгрешите. Постарайте се да изясните позициите си при дребните конфликти, които могат да
възникнат в професионално отношение. Отлагайте решаването на въпрос, който изисква директната ви намеса за по-добър пе­риод.
Ако не сте се вслушали в предупрежденията ми, сега ще бе­рете плодовете на лекомислието си. Всъщност вие сте хора, които знаят какво правят, и дори да се опарите, няма да бъдете изненадани. Променете посоката на творческите си търсения. Разногласия и спорове с колеги около 1З-и. Опасност от съдеб­ни процеси след 18-и. Месецът е благоприятен за преговори с висшестоящи, особено до 11-и и след 20-и.
Достойното поведение в този момент може да ви създаде приятели за дълго, докато всяко изхвърляне и демонстрация на неоснователно самочувствие ще зачеркне името ви дори от списъка на другари от детинство. Независимо от вашето пове­дение можете да разчитате на солидни постъпления. Интимни­те отношения няма да ви предложат най-върховите изживява­ния, дори са възможни леки скандали. Все пак събитията няма да доведат до коренни промени в негативна насока, ако разчи­тате на чувството си да бъдете умерени в драстични ситуации
Бурните нощи и напрегнатите дни едва ли са най-добрата комбинация. Ако сами не си наложите да успокоите нещата, здравословното ви състояние ще ви принуди до го сторите. Колкото и да не ви се вярва, не сте от желязо. Ваши приятели ще поискат да бъдете арбитър в техен спор. По-добре не се намесвайте.
Артистичната ви натура ще бъде предизвикана от предложение за организиране на забава, което ще бъде добре да приемете. Отпуснете фантазията си и изкарайте малък флирт, без да нараните любимия си, разбира се. Болките в кръста и краката са от стари травми, които трябва сега да оправите. Не се доверявайте на жена, която ви предлага нов бизнес контакт - няма бъдеще.
Интересно предложение ще ви накара да погледнете на ра­ботата си от друг ъгъл. Използвайте оптимално възможностите. Отложете грандиозните си планове за бъдещето за по-добри времена, заемете се с неотложните ежедневни задачи
Не са изключени спорове или разногласия с бизнес партньо­рите. Наистина ще ви е трудно да се адаптирате към динамика­та на работния ден, затова ще проявявате нервност и невъз­държаност. Бъдете реалисти и не обещавайте повече, отколко­то можете да изпълните. Ако можете да си позволите, то след 10-и си вземете отпуска и отидете някъде извън града или на почивка.
Минали са недоразумения с длъжници и огорчения от гран­домански прояви на ваши близки. Сега идва по-стабилен пери­од във финансово отношение за вас. Изчакайте малко с гнев­ния изблик по "мързелуващ" ваш колега, защото можете да предизвикате разрив. Успешен период за реализация на твор­ческите и личните ви амбиции. Приятелите ще играят решава­ща роля и във финансовия ви успех. Вероятни са запознанства с лица от противоположния пол, някои от които могат да пре­раснат в голяма обич.
Ще започнете периода с вътрешно равновесие и психическа
устойчивост на дразненията. И все пак не е задължително да пробвате предела на психическата си и физическа издръжливост. Избягвайте да давате пари на заем, но можете да се грижите за чужди финанси. Стремежът ви за промени ще ви накара да проучите всички възможности за задгранично пътуване по служебни дела.
Ще влагате прекалено емоции в решаването на личните проблеми. Необходим ви е повече разум. Добре ще бъде да помислите за нов вид квалификация, защото ще ви се наложи да събирате средства за решаване на сложен съдебен процес, за предстоящо преместване или за дълго пътуване. Оптимизмът ви крепи. Добродушието и отзивчивостта ви ще намерят признание.
Апотеоз на интелектуалните ви усилия ще бъде този месец, през който ще трябва да докажете на себе си и на другите, че творчеството ви има стойност, ще се лутате между материални и принудителни компромиси и стремеж за духовни промени. Месецът е подходящ за намиране на допълнителна работа. Но помнете - сега няма да е добре да почивате. Успехи ще имат и тези, които се явяват на изпити и конкурси.



Няма коментари:

Публикуване на коментар