вторник, 29 декември 2015 г.

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ЮНИ 2016


Като цяло първата половина на месец юни ще бъде по-сложна за вас, представители на зодия Овен . И в личния си живот, и в деловата ви дейност ще се сблъсквате с повече проблеми и постоянно около вас ще има напрежение. Трябва да запазите спокойствие, да преследвате целите си и да се ръководите от принципа, че трудностите са за това, да се се преодоляват. Втората половина на месеца ще е по-спокойна и по-благоприятна. Дори може да се каже, че късметът ще ви съпътства в много начинания. Тогава ще успеете да постигнете значителни успехи в работата си, ще сключите изгодни сделки много неочаквано даже за самите вас.
Финансовото ви положение през месеца ще е стабилно, но всъщност ще се наложи да харчите събрани пари. Вината, ако това въобще е вина, ще си е в самите вас. Няма да устоите на желанието си да си позволите няколко дни луксозна почивка извън планираното. В интерес на истината - ще имате нужда от едно такова развлечение. А и към 12-13 число на месеца ще получите допълнителни приходи, така че – събирайте куфарите и тръгвайте.
Именно през втората половина на юни ще успеете да подобрите отношенията си с любимия човек, които през първата декада ще се обтегнат малко. Постарайте се да загладите недоразуменията и не ги задълбочавайте, като постоянно припомняте поводите за кавги.
В края на месеца ще имате много грижи и около децата си, но те ще ви се отплатят с успехи в обучението си. Ще бъдете един щастлив родител.
За да сте постоянно в добро здравословно състояние, се движете много през целия юни. Застоят ще ви действа потискащо. Не е добре да консумирате големи количества алкохол особено през първата половина на месеца.
Ако сте на море или друг воден басейн, през първите 10-12 дни на периода, внимавайте. Избягвайте да влизате във водата след употреба на алкохол. Също така се пазете и от простуда на дихателните пътища.
Благоприятни дни през юни - 2, 11, 16, 25, 29.
Неблагоприятни дни през юни - 7, 10, 14, 20, 23, 27.

Вие, представители на зодия Телец , ще преживеете един много разнообразен месец, но трябва да знаете, че няма да получите подаръци от съдбата. Ще постигнете много успехи, обаче за всяко нещо ще се наложи да се преборвате. Това ще ви струва усилия и преди всичко много вълнения. В нито един момент не бива да се отчайвате или да изпадате в самосъжаление. Тъй като ще бъдете прекалено чувствителни към всеки неуспех, не е изключено да превърнете нещо дребно в голям проблем и да занимавате всички с тази неудача. Старайте се да не правите "от мухата слон", за да не изглеждате като досадник и мрънкалник. Имате сили да се справите с всичко, просто е нужно да сте по-оптимистично настроени, да работите упорито и да мислите, преди да действате.
Няма да имате много време за почивка през този месец и ще трябва постоянно да държите под контрол всичко, с което се заемете. Не разчитайте друг да ви свърши работата, не отлагайте задачите си. Колкото сте по-оперативни, толкова по-лесно ще се справите. Отстоявайте интересите си в бизнеса и на работното място. Още през първата декада на месеца ще се убедите колко важно е да знаете точно какво искате и да сте се погрижили да обмислите най-правилните начини за постигането му. Много е вероятно да влезете в конфликти с началници и колеги, които ще се опитат да оспорват правилността на методите ви, но не отстъпвайте. Особено важно е да наложите авторитета си през втората декада на месеца, когато ще ви се отдаде възможност да разширите бизнеса си и да сключите някои изгодни споразумения.
Втората и третата декада са важни и за тези от вас, които все още продължават образованието си. Всяка безотговорност може да се окаже фатална по отношение на успеха и евентуални изпити. Методичност и упорит труд – това ще гарантира успеха.
Финансовото ви положение ще бъде стабилно, но през втората десетдневка ще имате значителни непредвидени разходи. При необходимост вземайте пари назаем само от сигурни източници и добре проверявайте условията. Най-добър вариант ще бъде да ви услужи близък приятел, на когото да се издължите безболезнено за стабилността на финансовото ви положение и занапред.
Най-голямо напрежение ви очаква в сферата на любовните отношения с постоянния ви партньор. Колкото и да ви е тъжно, постоянно ще има напрежение помежду ви, поводите за недоразумения ще възникват като че ли от нищото. Ако се стигне до кризисна ситуация, не бързайте да вземате никакви генерални решения и бъдете благоразумни. Не се поддавайте на гняв, не обиждайте любимия човек. Известно е, че ви е трудно да премълчавате, но при положение, че успеете да се владеете, много по-бързо ще се изгладят конфликтните ситуации, на които след това ще гледате като на нещо незначително.
Здравето ви като цяло ще е в добро състояние, особено ако не позволите на емоциите да вземат връх. През втората половина на месеца има тенденция за натрупване на излишни килограми, така че внимавайте какво ядете. Възможно е често да страдате и от стомашни раздразнения, ако се поддадете на лакомията си за сладко и пикантни храни. Наблегнете на зеленчуците и плодовете, особено вечер.
В последните 2-3 дена от месеца се пазете от огън.
Благоприятни дни през юни - 5, 7, 9, 14, 18.
Неблагоприятни дни през юни - 2, 15, 16, 22, 29.
Ще бъде добре, ако култивирате у себе си постоянство и търпение, за да не се отекчите от забавянето на желаните резултати. Нормално е събитията да закъснеят. Юни 2016 е прекрасен месец , отново вещае ново начало или поне посяване на нещо, което ще жънете по-нататък във времето. От 4 юни ще се превърнете в сантиментални и лесно раними натури. Трябва ви сила, за да преодолеете трудностите, заложени в този месец. Те няма да са малко и ще са от най-разнообразен характер. Изтръгнете от себе си неувереността, развинтената фантазия и традиционализма. Експериментирайте. От 23 юни Меркурий ще обърне за втори път през годината движението си в ретроградно. Това означава, че от 23 юни до 20 юли не бива да предприемате никакви новости, да подписвате договори или най-малко да стигате до финансови споразумения или закупуване на нови жилища.
През юни ситуацията около здравето ви ще се влошава, защото ще бъдете немарливи за здравословните си проблеми от една страна, а и ще си внушавате доста болести, което не е никак похвално. Ще навлезете в период на Сатурнова дупка, а Марс ще се движи във вашия дванайсети дом. Очакв ви прилив на енергия – мисловна и физическа – която за жалост обаче няма да управлявате много правилно. Ще сте жадни за внимание от близките си, ще ги привличате с различни оплаквания. Манипулирайки ги по този начин няма да синавлечете нищо друго освен заслжения гняв. Шансът всичко това да не ви се залсужи е на ваша страна – ако се промените и ако мислите разумно, а не емоционално. Изявете хубавите си качества и позволете на Венера, която ще се движи през вашия знак, да ви дари със сили и добри идеи.
Почти през целия юни 2016  ще преживете период на кратък застой и дори в предходните месеци да тръгнахте много смело напред, тук ще осъзнаете, че все още е рано да очаквате големи резултати. Икономическата конюнктура ще се влошава в държавата и това ще бъде основният пречещ фактор да се реализирате така, както си го представяхте преди време. Примирете се и успокойте темпото. Време е да се обърнете към себе си и да търсите начин за промяна на мисленето си. Ще осъзнаете семейните ценности като изконни и екзистенциални. В същото време ще кипите от енергия и ентусиазъм, но заради своята разсеяност няма да можете да контролирате потока от активност в правилната посока. След 23 юни не започвайте никакви нови начала заради ретроградното движение на Меркурий.
През юни 2016 по-голямата част от вас ще преживеят известни трудности. Нищо фатално няма в това положение, просто всяка година по това време съдбата ви изпитва дали сте си научили уроците, или имате още какво да доизкусурявате. Ключът към успеха ви през този месец е да скъсате с оковите на миналото и да не гледате, какво е било досега. Вие имате навика да се обръщате назад и да давате историята си като пример. Е, сега ще се наложи да сторите обратното. Просто бъдете отворени към новаторството и признайте, че се вълнувате от нещо, което досега сте отхвърляли като влечение. През този месец Меркурий отново ще обърне движението си в ретроградно и това ще се случи от 23-о число. Бъдете предпазливи, защото тази планета ще изпитва вашите обществени взаимоотношения и средата ви на живот.
Много важно изискване за вас през юни е да не поставяте финансовите си цели над моралните, тъй ктао ще рискувате да се отдалечите от верния път толкова много, че после едва ли ще се завърнете отново в правилната посока. През юни ще бъдете емоционално нестабилни, а преминаването на Венера през Рак ще ви направи толкова ревниви, че дори ще сте способни да ревнувате, когато шефовте обръщат повече внимание на колегите ви, отколкото на вас. Нека не пропускаме и второто ретроградно задвижване на Меркурий за 2016-а година което е в периода 23 юни – 20 юли. Следвайте правилото да не подписвате договори по това време; избягвайте социалните срещи с влиятелни личности, дългите разговори с ръководителите и отложете приемането на предложения, които ви отправят сериозно или на шега. Това време е прекрасно за излизане в годишен отпуск.
Юни 2016 не обещава да бъде лек месец, защото емоционално ще сте доста уязвими и често може да изпадате в ситуации на самосъжаление, оттегляне и желание да се усамотите. Няма да възприемате житейските трудности като нещо нормално. По-скоро ще си внушавате, че съдбата желае да ви сломи. Ще се засили вашата ревност не само към половинката, но и към всички останали членове на семейството. Някои дори ще станат ревниви и към деловите си партньори. Ще искате да общуват само с вас. Меркурий ще обърне движението си в ретроградно от 23 юни до 20 юли, което време можем да наречем критично за новите ви запознанства. Вероятно е да ви се направят предложения от делови тип, които ви съветвам да подминете с лека ръка. Ще видите, че са били лъжовни.
През юни 2016 ще успявате да се харесвате на всички и така ще си спечелите много нови контакти, познанства и приятелства. Разбира се, няма как да избегнете срещата с лицемерни хора, но вие ясно ще ги отличавате и ви съветвам да приключите контакта си мигновено. Иначе ще ви вредят и ще ви оплитат с мрежите си още дълго време. През този месец е важно да обърнете внимание на своето финансово състояние, което никак няма да е добро. Не правете никакви промени в тази сфера, тъй като що се отнася до финанси, банки и пари – ще сте страшно неуверени и лесно ще ви лъжат. В периода след 23 юни просто забравете за излишните харчове. Ограничете желанията си да правите промени, да подписвате договори или да теглите пари назаем. Тук отново се намесва ретроградният Меркурий, който ви забранява всичко това.
Юни 2016 ще бъде променлив месец , тъй като ще си поставяте неизпълними цели, а когато си поставите цел, вие впръсквате цялата си енергия в нейното изпълнение. През по-голямата част от месеца ще бъдете доста привързани към своя дом, към семейството и половинката и често ще забравяте за професионалните си задължения, които трябва да вършите паралелно с личния живот. Ще се подсили чувството ви за неувереност и всъщност това формира едно противоречие – ще сте крайно амбициозни и ще си поставяте трудно изпълними цели и в същото време – ще сте неуверени дали си струва да ги постигате. След 23 юни не планирайте нищо, Меркурий ще бъде ретрограден и ще засили вашата емоционалност и сантименталност.
През първите десет дни от юни 2016  ще сте подвластен на доста добър аспект, който ще ви помогне да стабилизирате бюджета си, да запълните някои празнини във финансовото си състояние, а на безработните – да намерят нова работа, стига да я търсят по честен и коректен начин или чрез много близки познати. Като цяло, юни е прекрасен месец, като се изключи ретроградното движение на Меркурий, което ще стартира на 23-о число и този път може да ви докара здравословни проблеми или ядове с някой електроуред. Просто бъдете по-внимателни и ако телевизорът се счупи, не отдавайте голямо значение – дошло му е времето.
През юни 2016 успехите ще продължат при най-активните представители. Бъдете нащрек и се оглеждайте за нови предложения. На работното място това е месец на прелом и подем. Ще докажете, че не се плашите от трудностите и сте готови да поемете отговорността на новостите, с които се захващате. Малките пречки по пътя ще си сеете сами заради своите слабости в личен план. От 7 юни ще сте податливи на тайни и любовни преживявания, които могат да разконцентрират енергията ви от службата в интимния план. При семейните представители е възможно да се открият извънбрачни, укрити досега връзки. След 23 юни Меркурий отново ще обърне движението си в ретроградно. Бъдете внимателни. Ще сте привързани към дома и през този период не ви съветвам да пътувате или почивате в отпуск.


Няма коментари:

Публикуване на коментар