вторник, 29 декември 2015 г.

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ АВГУСТ 2016




Още в края на юли 2016  е имало влошаване на самочувствието ви без особена причина. Постарайте се да не се претоварвате с непосредствените ви професионални задължения. Обърнете внимание на здравето си. Много от вас може да започнат ремонти - сезонът е подходящ. Целият август е много динамичен. В деловата ви дейност предстои борба с хора и обстоятелства, които няма да ви харесат. Решаващото оръжие са хитростта и пъргавият ум - имате ги. Това може да ви помогне да пробиете "защитата" на конкуренцията и да се придвижите далече напред. В края на месеца близките ви изискват повече внимание. Силните ви дни са 5, 10, 23 август. Бъдете внимателни на 18, 27, 28 август. За вас е много важно да не избухвате. През този период необмислената щедрост може да ви навреди. Бъдете по-пестеливи, правете си точна сметка. Макар и да не се получава точно това, което искате, желанията ви намират положително решение. Много здраво се борите за правата си, но трябва да зачитате и правата на другите. Ако не спазвате това елементарно правило, късметът може да ви напусне. Може да се наложи да обмисляте солидна връзка, която е много добра възможност, свързана с вашето бъдеще. Бъдете по-внимателни с близките си, особено родените през април. Не се поддавайте на манипулациите на хора, които не уважавате. Не прекалявайте с алкохола, ако не искате здравословни проблеми. На работното си място и в деловата си дейност - особено тези, които имат собствен бизнес, не бива да допускате конфликтни ситуации. Ако се налага, преглътнете неприятни думи или ситуации, за вас е задължително да преминете през месеца спокойни. Преценявайте всяко нещо от всички страни преди да вземете голямо, а и по-малко решение. През месеца ви се предлага много работа и възможности, родени през март. По същия начин се отнесете и към предложението да си смените работата. Ако не прецените добре нещата, има много голяма опасност да съжалявате. Очакват ви пътища, които са от голямо значение за вас. Имате шансове за печалби и пари. Не хитрувайте, не давайте ухо на клюки и интриги. Те могат да станат причина да ви изолират от хора, на които държите. Точно сега една изолация не е полезна за вас. Контактите ви са полезни, те ви дават възможност да сте в течение на работите си. Около края на месеца нещо много добро витае около вас. Вероятно е свързано с личния ви живот. Родените през март са раздвоени по повод покупка на нов дом или друго, но също толкова голямо и значимо за всички около тях. Ако имате къзможност, направете тази покупка. Очаквайте през месеца повишение на заплатата. Пътища в чужбина. Изяви. Неочаквана среща с човек от далече, която може да промени много от плановете ви в личен план.





През този месец голяма част от проблемите може да бъдат решени и атмосферата в дома отново да стане весела и щастлива. В този период много от вас може да започнат да правят планове, свързани със закупуване на имот, което може да се реализира, само ако постоянният ви партньор иска това. Така че е наложително всяка ваша стъпка да бъде съгласувана и координирана. Само заедно може да успеете да постигнете мечтите си. През този месец вие сте в много добра форма. Работите с удоволствие и се проявявате в областта си. Това ви помага да вървите напред, постигайки целите, които сте си поставили. Сега настъпва време за вашето мащабно настъпление и постигането на безусловната ви победа. Продължават промените в работата ви. Колкото и да ви е трудно, трябва да прекратите съвместната работа с някои колеги, защото те само ви дърпат назад. Това е правилна стъпка, тъй като на определен етап консервативните хора започват да бавят движението напред и това поставя под съмнение общата работа и постигането на целите. На някои може да се наложи да се сблъскат с противоречивите позиции на колегите си. Разчитайте на своите качества, повярвайте в чара си и наистина може да сте много убедителни. Само със спокойни разговори съумявате да постигнете желания компромис. Заедно с вашето издигане и постигане на успехи, се активизират и скритите ви врагове, които няма да са във възторг от засилените позиции, които вие сте заели. Към края на месеца някои от вас може да попаднат в сложно положение на работното си място. Възможно е да станете действащо лице в объркана интрига. Опитайте се да се защитите, но и да проявите сдържаност и търпение. Не допускайте разправия и караници. Избягвайте скандалите, дори и упреците да са насочени конкретно към вас. Защитете се с тихи и спокойни думи. Любовта ви е красива и изискана. С партньора си се допълвате отлично, но пък и липсва силна страст. Не пришпорвайте събитията и оставете всичко да се нареди от само себе си. Неангажираните от вас, през този месец няма да срещнат голямата си любов. Имате много срещи и много хубави мигове, но тези връзки са нетрайни. Не се отчайвайте, любовта ви може да се появи много скоро и съвсем неочаквано. Излизайте по-често с приятели и прекарвайте вечерите си извън дома. Това може да ви разтовари.


През този месец вие имате шанс да обърнете ситуацията в своя полза и да започнете стремително движение напред. Старите проблеми отшумяват и се появяват нови възможности. Вие сте напълно готови да реагирате и да се възползвате от всички шансове, които ви поднася съдбата. Все пак, от доста време търпеливо чакате своя миг и работите доста усилено, така че няма да пропуснете нито една възможност да се проявите и да преминете в платното на изпреварващите. В края на месеца може смело да празнувате победата си и да гледате напред в бъдещето, което се подрежда така, както е било планирано и мечтано. Давате си ясната сметка, че мечтите ви започват да се сбъдват и всички планове се осъществяват. През първата половина на месеца личният живот е неспокоен и нестабилен. Влошават се отношенията с роднини, възможно е те да започнат глобална конфронтация с вас, но вие не бива да им обръщате никакво внимание. Оставете ги да говорят каквото си искат. Просто не им обръщайте внимание. Знаете, че важните неща в живота ви са работата и партньора ви, а в тези области няма да имате проблеми. Ако се впуснете в този конфликт, рискувате да се влоши здравето ви и на нервна почва може да се проявят доста неприятни заболявания. Щадете себе си и оставете озлобените си роднини да ви атакуват, без да им обръщате внимание. Тези от вас, които имат постоянен партньор, могат да разчитат на своята половинка. Вие сте винаги и безрезервно подкрепяни и това ви създава чувство на сигурност и стабилност. През първата половина на месеца отскоро събраните влюбени трябва да преодоляват някои дребни препятствия, но те може да се окажат напълно преодолими. Ако не искате да имате такива неразбирателства, просто не вярвайте на клюките, които завистници подхвърлят, защото се дразнят от щастието ви. През този месец звездите може да подарят и на самотните хора любов и усещането, че щастието е напълно достижимо. Уморени от чакане, вие няма да повярвате в това, което ви се случва. По-добре е да загърбите страховете и съмненията си и да се отдадете на чувствата си. Здравето ви е доста нестабилно през този месец. Можете да елиминирате този проблем, ако вземете превантивни мерки. Профилактиката и имуностимулаторите са добро решение за вас. Погрижете се за себе си, преди да сте се разболели. Избягвайте физическите натоварвания.


Настъпващият месец се характеризира с най-противоречиви тенденции. От една страна се появяват нови приятели и покровители, а вашите мечти сякаш вече стават реалност. От друга страна отношенията ви с много хора може да се окажат неустойчиви, ненадеждни и в най-важния момент да се наложи да разчитате само на себе си. Вие се страхувате да поемете сами всичко, но се налага, ако искате да успеете. Време е да повярвате в себе си и да елиминирате своята нерешителност. Каквото и да правите, не бива да проличава голямата ви нерешителност. Всичко това е много трудно за вас, но от това, как се справяте, зависи вашето бъдеще в работата, с която се заели и с която са свързани повечето ви мечти и стремежи. Помислете много добре, преди да се уплашите и да се откажете, защото в скоро време, възможност за друга добра работа няма да има. Във финансово отношение месецът е доста сложен, а на повечето от вас се налага да покажат икономичност, спестовност и умение правил но да разпределят своите ресурси. Не се доверявайте твърде на околните, а така също и на приятели, не давайте пари назаем и не ставайте поръчител на някого, понеже вероятността да загубите пари е много голяма. Може би по-добра стратегия за водене на финансовите дела става практичността. Направете всичко възможно да не се отклонявате от този принцип. Семейните от вас са загрижени за проблемите на своите деца. Проблемите, които ви създават и отношенията с тях могат да се превърнат в непредсказуеми. Това може да отдалечи вашите мисли от романтиката и нежността в отношенията с партньора ви. Това ви се струва някак несериозно. Все пак, това може да се окаже много голяма грешка. Заедно решавайте проблемите, които ви се струпват и не забравяйте от време на време да се усмихвате един на друг. Неангажираните представители на тази зодия имат прекрасната възможност да се повеселят и позабавляват с много и различни хора, но никъде няма да се получи нищо трайно. Това няма да ви обиди, защото и вие няма да имате желание за връзка. В момента всичките ви амбиции и цялата ви енергия е съсредоточена в професионалната реализация. През този месец има и много незабравими мигове. Веселието с приятели по различни поводи се превъръща в прекрасни вечери, за които дълго да си спомняте. Обадете се на стари приятели, може да се учудите, че не са ви забравили.


Повечето от свободните жени, родени под този знак, могат да се похвалят с нова любовна връзка. Това е едно прекрасно изживяване и изпълнен с романтика период. Тази любов е красива и възвишена, подплатена не само със страст, но и с много душевна хармония. Пълното сходство на интереси и вкусове, на стремежи и мечти, прави от любовта ви едно истинско и предано приятелство. Още от самото началото вие се питате дали това не е истинската любов и това ли е човекът на вашия живот. Всичко е прекрасно и вие сте много щастливи. Синхронът между вас премахва нуждата от дълги и заплетени обяснения за начина ви на мислене и вижданията ви за света и околните. Обвързаните летят на крилете на щастието също. Чувствата се събуждат и разгарят отдавна забравени емоции и страсти. Рутината и навика в отношенията отстъпват място на нови красиви чувства и трепетни моменти. Мъжете от този зодиакален знак са отдадени също на любов, но това чувство е насочено към работата им. Те вървят в крак с новите въведения и са начело на всеки колектив. Сега може да се проявите като организатори и вдъхновители. Може да сте център на вниманието и всеки да ви хвали, да иска да е по-близо до вас. Искрите от обаяние и всичко правите с лекота. Сякаш хиляди пъти сте го правили досега. Може да се отпуснете и а забравите страховете си. Може да се убедите, че повечето ви трудности досега са били единствено в ума ви и са ви пречили единствено вашите задръжки. Все пак, колкото и да е лесно и красиво всичко около вас в момента, трябва да контролирате гнева си. Опитайте се да бъдете мили и любезни. Не изпускайте хапливи забележки и не си позволявайте да се карате на когото и да било. Гледайте вашите неща да са наред и да вървят. Оставете другите да се грижат сами за себе си. Пазете се от прибързани реплики. Точно сега не ви трябва конфликт с роднина. Опитайте се да премълчавате, колкото и да ви се иска да сложите на мястото му всеки самозабравил се човек. В края на периода може да се наложи да прегледате през лупа деловите предложения, защото може да се опитат да ви измамят. Новини от чужбина може да предизвикат у вас смесени чувства, но неприятното усещане да избледнее от добрата страна на въпроса. Чрез тези новини имате възможност да уредите много неотложни проблеми.


През този месец сте изцяло отдадени на работата си. Има огромен шанс да ви предложат нова работа, която напълно да ви удовлетвори. В началото може да сте малко изплашени от новото и непознатото, но вие сте Деви и бързо навлизате в ситуацията. Не се притеснявайте - може да се справите и с това предизвикателство. Тези от вас, които решат да сменят работата си, може да останат много доволни. Сменяте не само работата, но и попрището. Промяната е драстична, но положителна. Тези от вас, които няма да намерят сили в себе си за такава огромна промяна, или просто са доволни от сегашната си работа, непременно се замислят за някаква промяна в имиджа си или в дома си. С две думи - това е един много динамичен месец, които няма да ви остави да скучаете. През втората половина на месеца ви очаква разговор с много интересен човек по служебни въпроси. Въпреки вашите съмнения, резултатите от тази среща са напълно удовлетворителни за вас. Положете малко повече усилия и проявете търпение. Резултатите започват да идват още в края на месеца. Все пак, тези от вас, които решат да предприемат решителната промяна трябва доста добре да премислят всички плюсове и минуси. Ако имате някакви съмнения за бъдещето или законността на новата работа, то бягайте надалеч. Рисковете от измама са малки през този месец, но все пак съществуват и трябва да се осланяте на своята изключително голяма мнителност и да подлагате на проверка и съмнение всяко предложение. Не приемайте за истина нито една дума, преди да сте я проверили. През този напрегнат и изпълнен с ангажименти месец, семейството и роднините ви остават на заден план. Постоянният ви партньор е съпричастен към вашите тревоги и емоции, но останалите едва ли ви разбират. Не давайте обяснения на никого. Просто се дистанцирайте и се занимавайте с работата си. Сега за вас това е най-важното. Вие сте прекалено натоварени и няма да може да вземате решения и по проблемите на роднините си. Оставете личните дела и семейните събирания за следващия месец. Колкото и егоистично да звучи, сега най-важните сте вие. Осигурете си бъдещето и положете стабилна основа за един спокоен и осигурен живот. Всичко останало може да оправите после. Почивните ви дни са ангажирани с уреждане на подробностите около получено наследство. Използвайте го разумно.


Трябва да действате умерено и предпазливо в деловата си дейност. В никакъв случай не изпадайте в критикарство и черногледство, не проявявайте завист. Такива прояви може да ви донесат много притеснения и неприятности. Внимателно премисляйте всяка своя дума. Скрийте лошите си мисли от всички и не позволявайте да ви проличи колко завиждате. Опитайте се да преодолеете този период, защото това, което сега ви създава трудности, е за добро. Живейте с надеждата, че всичко се оправя и наистина имате полза от този малко труден за вас период. Сега трябва да се пазите от избухване и да бъдете сдържани и в дома си. Не нагрубявайте близките си. Може да се наложи много бързо да се приспособявате към създаващите се нови ситуации. Бъдете винаги в течение на нещата. Опитайте се да знаете всичко за всички, за да не се злепоставите. Сега не бива да взимате важни решения. Сега е време да обмисляте и обсъждате. Вгледайте се в проблемите от всичките им страни. Пазете се от изказвания и правене на изводи. В момента всичко ви е неясно и вие се заблуждавате по редица важни въпроси. През следващите периоди настъпва изясняване, но сега не сте в състояние да вземете правилното решение. Всички тези съвети важат и за любовта ви. Не взимайте решения сега. Не правете предложение за брак, а си дайте още малко време за размисъл. Пазете се от произнасяне на важни и съдбоносни думи. Обвързаните трябва да проявят търпение. Много пъти може да ви се иска да направите забележка на партньора си за някой дразнещ ви навик, но трябва да замълчите. Рискувате дълбоко да нараните човек, който не заслужава такова отношение. Не бъдете наивни. Много хора се опитват да ви подлъжат и омаят с тъжните разкази за тежката си съдба. Не вярвайте и не давайте пари на никого. Дори и исканата малка сума, пак няма да ви бъде върната. Не предприемайте никакви рискове, които могат да ви доведат до загуба на пари. През този месец нищо лошо няма да се случи. Всичко върви тихо, спокойно и умерено, ако вие не насилвате нещата. Оставете се на течението да ви води и съберете сили за следващите месеци, когато трябва да се проявите с пълния си блясък. Възползвайте се от това затишие и си починете пълноценно. Може да направите планове за работата си в бъдеще.


Макар че в началото на периода ви е малко напрегнато и натоварено в работата, това не означава, че няма да получите очакваните добри резултати. Леките трудности не бива да ви обезсърчават. Бъдете по-внимателни в отношенията си с околните. Колеги, роднини, приятели, любими хора - всеки очаква от вас разбиране и добра дума. Едва ли някой ви изслушва вас, обаче. Заредете се с търпение. Сега вие трябва да помогнете на другите и сами да се погрижите за себе си. Наистина се справяте чудесно. Всичко минава безпроблемно. В един момент може да ви се стори, че всеки иска нещо от вас, непрекъснато сте заобиколени от проблеми, но това няма да е така. Можете спокойно да си вземете отпуск или да си дадете кратка почивка. В работата ви има само леки, рутинни проблеми, които просто отшумяват и не бива да им обръщате внимание. Всичко минава леко и безпроблемно. Работното ви ежедневно е приятно и времето минава бързо. Вечерите и почивните ви дни са весели и изпълнени с динамични и радостни събития. Няма да има никакви сътресения и съществени проблеми. През втората половина на месеца вашите делови задачи започват да се предвижват бързо напред, а това е и изненадващо, и удовлетворяващо за вас. Доста дълго сте чакали решението на тези дела и сега от една страна се радвате, че всичко е наред, а от друга страна сте изненадани. Чакането си е заслужавало. Вашата работа получава заслужено признание. В края на месеца много от вас имат огромното желание да пътуват. Много от вас го осъществяват, но за да е наистина ползотворно, това пътуване трябва да е по служебен въпрос. Хората, с които се срещате тогава ви помагат много и вие може да се издигнете. В работата ви може да се появи малък проблем, но вие не трябва да се намесвате. Не взимайте страна и оставете другите да се разберат. Делата ви сега вървят добре и вие можете да отделите и време за любов. Покажете чувствата си и не крийте нищо. Не спестявайте думите и всичко е наред. Здравето ви е отлично. Опитайте се да излизате повече сред природата. Освен, че са полезни, тези разходки са и много приятни. Организирайте излети с приятели и се опитайте да бъдете по-често сред приятната компания на близките си хора. Смехът ви разтоварва.


През този месец имате всичко, което поискате. Преливате от радост и е добре да направите и хората около вас съпричастни към чувствата си. Може да зарадвате колегите си с малко тържество и вие да се повеселите с тях. Запомнете, че трябва да давате, за да получавате. Не правете сметка дали да почерпите този или друг човек. Просто направете малък жест към околните и няма да бъдете разочаровани. Все пак, в началото на периода може да се очакват и проблеми с младежи от семейството ви. Те няма да са фатални, но вие ги преживявате доста емоционално. Ако помислите по-спокойно, може да установите, че нищо чак толкова лошо не се е случило. През втората половина на месеца ви гостуват доста близки хора. Честите събирания ви разтоварват и повишават настроението ви. Не се тревожете, че няма да може да си починете. Вие се зареждате от веселието и празненствата през тези дни. Една чудесна разходка с приятели сред природата може да ви ободри и да ви зареди с огромна енергия. Може да си обещаете по-често да правите такива разходки, но работата ви едва ли позволява. Все пак е добре да отделяте време за собственото си здраве. В края на месеца може да получите дългоочакваното признание за качеството на вашата работа. Точно сега се налага да положите малко повече усилия и да изпълните повечето от поетите ангажименти, защото сега всичко ви спори и вие работите с лекота. Не оставяйте недовършена работа за следващите месеци, защото тогава едва ли ще можете да я изпълните толкова качествено и прецизно. В този момент на успехи и щастливи събития вие може да събудите завистта на ваш близък приятел и колега. Каквото и да направите, няма да успеете да му угодите и да го накарате да е съпричастен на успехите ви. Просто се пазете повече от този човек и не споделяйте много. Направете си изводи за бъдещето на отношенията ви. Каквото и да ви каже този човек, не бива да го приемате за истина. В края на месеца може да попаднете във водовъртежа на една любовна авантюра. Това е нещо мимолетно и без бъдеще, затова не си заслужава да го огласявате или да прекъсвате досегашната си връзка. Запазете всичко в тайна. Здравето ви е добро и това може да ви даде повод да се опитате да злоупотребите. Щадете се повече и се пазете от контузии.


През този месец вашата собствена наивност ви създава проблеми. Има много възможности да ви излъжат или измамят. Вие може много лесно да се подлъжете, защото чакате съвет и помощ от всеки. Това дава възможност на много хора да злоупотребят с доверието ви. Не бъдете лековерни и по-добре не следвайте съветите, които ви дават. В работата си трябва да си мълчите. Не се опитвайте да налагате мнението си, защото през този месец, то няма да е най-правилното. В момента сте заблудени и не можете сами да взимате правилните решения. По-добре си замълчете, отколкото да се изложите. Все пак, вашите проблеми и неспособност да се съсредоточите идват от конфликти с любимия човек. Обвързаните би трябвало да положат огромни усилия, за да спасят връзката си. Трябва да сте наясно, че компромисите този път са само от ваша страна. Тези от вас, които не са семейни, може да прекъснат любовната връзка. Колкото и трудно да го преживеете, трябва да го направите, защото е за добро. Дайте си сметка, че повече се страхувате от самотата и несигурността, отколкото сте привързани към партньора си. Вие сами можете да прецените, че не държите толкова на тази връзка и този човек. Освободете се сега, ако искате да сте щастливи. Не слушайте съвети от приятели. Постъпете както ви диктува сърцето, но си дайте честен отговор на всички въпроси. Само така може да вземете правилното решение. През втората половина на месеца, вие трябва да се освободите и от редица лъжеприятели. Много внимателно преценете кого допускате до себе си и на кого се доверявате. Трябва да знаете, че хората, които непрекъснато се въртят около вас и ви правят комплименти, очакват с голяма радост да се провалите. Цялото това напрежение ви изнервя и ви кара да се чувствате подтиснати. Запасете се с търпение, защото в края на месеца всичко се оправя и вие политате на крилата на щастието. За сега си мерете приказките и не обвинявайте никого за проблемите си. Просто това е период, който трябва да се преживее и негативното да се преодолее. Не бива да бъдете песимисти. Критичният ви период преминава изключително бързо и оставя само бледи спомени след себе си. Помнете, когато губите не знаете какво печелите. Здравето ви е отлично.


Вие не сте от хората, които обичат сивотата на скучното ежедневие, но сега трябва да се примирите с това. Скуката и еднообразието ви дразнят и вие няма да можете да направите нищо, за да ги преодолеете или избегнете. Всичко около вас върви на бавни обороти. Дори парите, които очаквате, идват с известно закъснение. Това очакване ви изнервя и ви прави нетърпеливи. Наложете си спокойствие и си дайте сметка, че не можете да се борите с обективните обстоятелства. Все пак, всичко това, което сега ви дразни, е за добро. В края на месеца ви очаква едно чудесно пътуване, което може да даде отлични резултати. В работата си получавате шанс за голяма промяна. Големи са и колебанията ви. Помислете си, но не протакайте прекалено дълго, защото може да изпуснете златния си шанс. Втората половина на месеца е посветена на уреждане на документи и занимание с много бумащина. Вашето търпение е ваш съюзник и може да се справите блестящо. В работата си трябва да действате умерено и предпазливо и в никакъв случай да не злословите срещу колегите си, защото всичко веднага се разчува. Една ваша дума дори може да ви въвлече в мрежите на интригите и клюките, от което само може да загубите. Пазете се от собствените си думи. Много от нещата в работата ви, които сега ви притесняват, може да доведат до положителни промени и да разберете, че няма за какво да се тревожите. Период на затишие е настъпил и в любовния ви живот. Не насилвайте нещата. Ако няма в момента буйни страсти, то имате прекрасната възможност да поставите всичко на приятелска основа и да проведете дълги и хубави разговори. Това може да ви позволи още по-добре да опознаете човека до вас. Сега имате и възможност да направите покупка за дома си, която планирате от много време. Радвате се и имате повод да празнувате. Ваши приятели се веселят с вас. Не им давайте възможност да завиждат. Дръжте се нормално и не се възгордявайте. Ваш близък приятел може да ви помогне при решаването на служебен проблем. Доверете се на този човек, защото той наистина иска да ви помогне и го прави само от добри чувства към вас. Послушайте съвета му.


През настоящия период всички ограничения и спънки в професионално и интимно отношение, които сте изпитвали напоследък, внезапно отпадат. Особено благотворно влияние може да изиграе желанието ви да изградите живота си на стабилна основа. Вие се радвате на благоволението на заездите още през първата половина на месеца, но също така получавате и подкрепа от страна на постоянния си партньор. Не се колебайте, а се наслаждавайте пълноценно на предоставените ви приятни мигове. Положението ви във финансовата сфера е непоклатимо, а това успокоява и нервите ви. Работата ви върви добре и все по-успешно, и към края на разглеждания месец може да отбележите постоянни и солидни парични постъпления. Полагайте грижи за запазването на отличната ви здравословна форма, като избягвате излишните натоварвания на организма си с мазни храни. На трапезата ви трябва по-често да присъстват морските дарове. Не забравяйте да се подсилвате и с витамини, защото ви е нужна повече енергия. През този период имате шанса да разрешите редица проблеми свързани със стари проблеми в личен и професионален план. Можете са постигнете значителен напредък, ако желанието ви за успех е достатъчно силно. Забравете мързела. В този период е наложително да изберете правилната посока на развитие без да изпитвате излишни колебания. Не допускайте задълбочаване на съществуващите проблеми в службата. Проявата на разум е определяща за вашето поведение през тези дни. Не предприемайте рисковани вложения във финансовата област, тъй като не сте застраховани срещу неприятности. Вашите нови служебни инициативи може да ви донесат значителни нови постьпления. Приемете новите предложения в професионалната сфера от страна на началници или високопоставени личности. Внимавайте в отношенията си хората, защото не бива да се изолирате от хората, които винаги са ви подкрепяли. Опитайте се да подхождате търпеливо към многобройните си отговорности и ангажименти в професионалната сфера. Действайте самостоятелно. Обмисляйте отправените ви предложения и разумно влагайте наличните си финансови средства. Участвайте единствено в начинания, които могат да ви осигурят стабилност. Не забравяйте предпазливостта и вродената си мнителност, когато преследвате целите си. Избягвайте крайностите във всички направления.


 


Няма коментари:

Публикуване на коментар