вторник, 29 декември 2015 г.

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2016




Октомври 2016 носи промени в семейството ви, които ще възникнат на основа нови предложения, възможности, новини отблизо и далеч. Новина свързана с бъдещ годеж или сватба.



През месец Октомври другите ще бъдат склонни да търсят обвързване с вас, Овни. Независимо дали затвърдявате партньорство или решите, че връзката ви не оправдава потенциала си, отношенията ще бъдат сериозни през този месец. Вашето настроение, обаче, е романтично, но закачливо и весело. Пълнолунието на 11 Октомври може да извади наяве дългогодишен проблем. Професионалната сфера и финансите ще бъдат силни през този период. Момента е подходящ да докажете качествата и стойността си, като покажете вродените си лидерски способности и вземете важни решения. Бъдете възможно най-открити и професионалисти- другите да си вземат поука! Края на Октомври ще бъде благоприятен за изчистване на заеми или рефинансиране, ако е необходимо.

Възможно е да получите добра новина или да сключите нов договор, който да ви донесе по-високи доходи за в бъдеще.

Младите мъже ще имат разнообразни възможности за развитие. Късмет във важни за вас моменти и дейности. Емоционално обаче ще се чувствате самотни, неразбрани, недостатъчно обичани...


Неприятностите в дома ви през октомври 2016 няма да са изненада за вас. Ще ги очаквате поради възникване в предишните месеци на сходни проблеми в дома или в семейството ви.

Интересите ви са насочени към бизнеса и имате всички шан­сове да направите решителен удар. Не разчитайте обаче на ру­тинната си работа. Тъй като се чувствате прекрасно, когато сте в движение, организирайте пътуване. Не се разпилявайте в много посоки, независимо че сте изпълнени с енергия. Степе­нувайте проблемите по важност.

Ще мислите човек, с когото живота ви е разделил по някаква причина. Всичко е останало в миналото, но и не съвсем. Има неща, които все още не дават спокойствие на душата ви.


Ще имате очаквания за важни срещи и събирания. Представяния, интервю за работа или разговори свързани с лични, професионални, бизнес и обществени проекти.



Развитие на съдебно дело според очакванията ви, ако сте ангажирани с такова

Мъжете над 35 години ще окажат финансова или морална помощ на по-млада жена: роднина или приятелка.

Неочаквано пътуване за човек от дома ви, включително това може да сте самите вие.

Младите дами ще получат важна подкрепа от мъж в един труден момент през този месец.

Преместване в нов дом или на нова работа. Важни събития свързани с пътуване.

Ще се запознаете с нови и интересни хора. Ново приятелство или ново партньорство.

Важни новини или важна информация от страна на хора, които познавате и която ще способства много за реализирането на важни за вас планове. Промяна в мисленето или в мирогледа ви.

Неприятностите през октомври ще бъдат основно за да ви провокират да вземете някои конкретни решения, да измените някои неща в живота си. Ще се окаже, че сте имали нереална представа за събития, факти или хора около вас.

Радост и успех в работа или в търсенето на нова позиция. Успехи в бизнес начинания, където шанса и късмета често ще са на ваша страна.


Много разходи очакват жените над 35 години през октомври. Понякога ще ви се струва, че всички разчитат само на вас и ще чувствате, че имате по-големи грижи отколкото можете да поемете. Усещане за умора, отпадналост, моменти на депресия и подтиснатост.

Проблемите около семейството и работата ще уловят голяма част от вниманието ви през месец Октомври 2016 година, Раци. Около 11 Октомври ще получите предложение за работа, което ще бъде трудно да откажете или въпрос, свързан с кариерата ви ще стигне до ръководството. Възможностите за затвърдяване на партньорство ще бъдат особено силни през този месец. Някои от вас може да приемат приятелство като непроучена романтична територия, или да се запознаят със значим човек чрез приятел или обща компания. Също така ще бъдете по-съсредоточени и амбициозни, когато става въпрос за вашата работа, здраве, физическа форма и грижа за себе си през месец Октомври. Ще се чувствате вдъхновени и мотивирани да се грижите по-добре за себе си.

Внимание ще изиска собственото или на близък човек здраве. Ще е важно навреме да се реагира и да се вземат необходимите мерки.


Сълзите, които някои от вас ще пролеят този месец ще са от насъбрали се, несподелени емоции и преживявания. От доста време живеете на максимума на емоционалната си търпимост, към това което се случва около вас. Възможно е да имате някои неверни/погрешни представи за хора и събития, което допълнително да усложни личния ви живот.

Решавате още в началото на месеца да сложите в ред объркания си душевен мир и ще направите внезапно признаване на стара ваша любов, която ще бъде изненадана приятно. Не се поддавайте на съблазънта да направите коренна промяна в работата си, защото ще бъде само временен импулс, за който после ще съжалявате. Внимавайте с харченето на пари, помислете - не се ли глезите прекалено много.

За жените Лъв ще има късмет, който ще донесе известно покачване на доходите или еднократна печалба от ангажимент, лотария и др.


Ще се зарадвате през този месец на специално събитие свързано с дете/внуче/млад човек и с една изгубена надежда или мечта. Ще се осъзнае старата истина, че понякога нещата стават много бавно, защото изчакват своето точно място и време.



 Уреждане на финансови отношения с приятели, далечни роднини, партньори. Общи действия, които ще донесат някаква печалба или успех/придобивка.

Ще имате план за конкретни действия свързани с промени или ремонти в дома, но нещата няма да се развият според вашите очаквания. Непредвидени ситуации, които ще ви откажат от намеренията ви или ще ги направят скъпоструващи.

Жените над 35 години ще имат повече семейни ангажименти, тъй като всеки ще разчита на тях за едно или друго. Ще сте натоварени с организирането на важно събиране от семеен характер.

Стара любов ще напомни за себе си. Няма да са много приятни спомени или ще ви върнат към минали болки и преживявания, грешки или тъга по неизживени моменти.

При мъжете ще възникне неприятност или затруднение около документ, който ще ги изнерви поради мудността на администрация или липсата на професионализъм, в хора които ще са свързани с този проблем.


През октомври жените над 35 години ще се наложи да се погрижат за здравето си и за външния си вид. Ще сте склонни към различни методи за лечение, козметични процедури и други, за да подобрите състоянието и самочувствието си.



 Вие сте свикнали да правите щастливи всички други във живота ви, Везни, но през месец Октомври 2016 година, ще може да се погрижите за вашите собствени нужди, без чувство на вина. Сега е момента да напредвате решително с личните ви проекти и интереси. Предстоят изненади в близки взаимоотношения около Пълнолунието на 11 Октомври. Различия в ценностите или конфликт за пари с приятел могат да бъдат неприятни около 26 Октомври, но въпросите, свързани с пари ще се подобрят като цяло през последната седмица на месеца. Периодът е подходящ да направите инвестиция или да изчистите някой дълг. 

През октомври обаче ще се наложи да коригирате свои планове за няколко месеца напред поради възникване на поредица от грешки или нови обстоятелства. Възможно е объркване поради лъжливо или неизпълнимо обещание и др.


През октомври 2016 ще получите неочаквана помощ или подкрепа от страна на приятел. Възможно е неочаквано разкриване на таен обожател или човек, който незабелязано от вас ви симпатизира.

Неприятности с член от фамилията, които са започнали от­давна, ще ви предразполагат към желание за уединение. Не се поддавайте на емоциите си, за да не станете причина за вне­запни конфликти. Чувството, че никой ни ви обича, е лъжливо и е продиктувано от собственото ви самосъжаление. Време е да се вземете в ръце и да помислите къде ще прекарате почивни­те дни и уикендите. Едно излизане сред природата ще ви заре­ди с нови сили и енергия.

Неочакван късмет, който може да промени тотално живота на родените под знака на Скорпион. Дори малките изненади сега може да открият големи възможности по-късно. Не пренебрегвайте нищо и никого...


Октомври 2016 носи емоционални притеснения около приятелска връзка. Новини или документ, които ще създадат безпокойство и притеснение поради някаква причина.

Новина свързана със здравословен проблем на човек от приятелското ви обкръжение.

Октомври ще е много специален месец, защото ще се преживее един прелом, едно преминаване от едно положение в друго, от една ситуация в друга. Може да се окаже ключов период за бъдещето ви като цяло.

Ще имате причина/повод да се зарадвате на придобивка или разрешаване на проблем свързан с дом, жилище, имот, кола и др. Късмет откъм печалба или спечелване/получаване на права.

За жените над 35 години по-добри доходи, придобивка, продажба от която ще спечелите, връщане на пари или имущество под наем и други благоприятни за вас събития в материален план.

Ще се реализира отложено преди събиране или празненство.

Среща с близки или с приятели, с които не сте се виждали много дълго време. Сега е време на разчистване на проблемите ви. Ще мислите и ще намирате разумен изход, на всичко което стои пред вас като преграда/пречка/безпокойство.


Неприятно преживяване в любовта свързано с партньор, който е настрани от вас/на разстояние. Разкриване на тайна или събитие с вас или с него/нея ще създаде силно напрежение във връзката ви. Загуба на доверие или поява на подозрителност/предпазливост в това което се говори и се обещава.

Месец Октомври 2016 ще бъде силен месец за творчески занимания и любовни въпроси. Вашият стремеж и амбиция се засилват през този период, но също така ще се радвате да участвате в екип или в усилията на екип, където можете да блеснете сега. Вашата подкрепа ще бъде възнаградена, тъй като другите ще могат да разчитат на помощта ви или да ви информират за възможност за личен успех и напредък през последната седмица на месеца. Вниманието ви ще бъде доста заето с приятели, колеги и кариера, ще бъде необходимо да намерите баланс, когато става въпрос за вниманието към семейството, което ще ви напомни за това около 11 Октомври.

Финансово октомври няма да ви е най-добрият месец през годината, така че бъдете предпазливи и разумни във всичко, което е свързано с пари.


През октомври 2016 ще възникнат различни битови проблеми, но колкото е сериозни да изглеждат на пръв поглед, ще успявате да ги разрешите със собствени сили или с помощта на близки хора.

Ще намерите точното поведение, което отваря пътя ви към лидерство. Проблемите на близките ще ви натоварват. Не се увличайте в прекалено харчене, защото съвсем скоро ще имате

нужда от повече пари за инвестиране. Приятна изненада от любимия, която ще ви зарадва. Не е лошо и вие да помислите за неговото добро настроение.

Ще разговаряте по парични въпроси с приятели. Ще търсите развитие на общи идеи за допълнителна работа, по-добри доходи, инвестиции и др.


Ще имате специални очаквания за този месец. Изненадите сега ще ви покажат, че сте имали вярна интуиция за едно или друго събитие, но някои неща ще надминат дори очакванията ви.

Трябва да разгледате внимателно финансовите въпроси през месец Октомври, Риби, и ще имате всички необходими средства на ваше разположение да направите важни промени в разходите си и склонността ви да вземате заеми. Работата може да бъде взискателна, но също и мотивираща през този месец. Възможно е да възникнат конфликти с колега, но ако обуздаете нетърпението си и се опитате да работите самостоятелно със свое собствено темпо, вероятността за конфликти ще намалее. Ще имате възможността да избягате от рутината на ежедневието и ще почувствате вълнение по-късно през месеца. През този период също така ще блеснете и ще направите впечатление на ниво комуникация. Може да бъдете оценени за способността ви да изразявате себе си.

Раждане, което ще създаде много силни емоции. Поява на син/внук или раждане на дете, в ден носещ покровителството на важен светия.



Няма коментари:

Публикуване на коментар