вторник, 29 декември 2015 г.

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ 2016




През този период вие сте истински щастливи. Съдбата е особено благосклонна към вас. На първо място вие може да получите някаква материална придобивка. Дали това е една добра сума пари от печалба, или е някакво голямо наследство, за вас няма да има значение. Вие сте осигурени материално. Дългото време, преживяно с ограничени средства, ви е направило скъперници и вие няма да искате да харчите придобивката си. Трябва ви време, за да си отпуснете душата и да се насладите на по-богат живот. През тези дни ви очакеат и много хубави моменти в дома и семейството. Щастието и разбирателството се настаняват трайно в дома ви. Това може да предизвика завистта на много приятелски семейства, но вие трябва да приемете техните реакции с насмешка, защото няма да могат да ви навредят. Материалното ви благополучие е ваш огромен стимул. Повишава се жизненият ви тонус, и се увеличава работоспособността ви. Бъдете по-разумни и не се преуморявайте. Всичко върви с огромна лекота и това е заради доброто ви настроение. Заедно с тези добри новини идва и една неочаквана награда за вашите способности. Тя носи със себе си голямо признание и вие се оказвате в центъра на светските събития. Всичко това ви кара да работите все повече, но вие трябва сами да си наложите едно по-умерено темпо. Отделяйте повече време за почивка и за възстановяване. Не прекалявайте с алкохола и цигарите и си наложете да водите един природосъобразен живот. Не натоварвайте тялото си, само защото се чувствате щастливи. Наред с големите успехи, се променя и самочувствието ви. Применя се и отношението към околните хора. Щадете чувствата на близките си. Не бъдете заядливи и надменни, не бъдете хапливи, а си дайте сметка, че те са ви подкрепяли през цялото това време и много са помогнали за успехите ви. Острият ви език и надменните думи моке да обидят любимия ви човек. Това не е начин да докажете колко сте незаменими. Рискувате да се окажете самци и изолирани. През втората половина на месеца пред вас може да се появи проблем, чието решение е важно за бъдещето ви. Премислете много добре действията си и се консултирайте с партньора си. Вземете заедно решение. Не пренебрегвайте домашните си задължения, като давате изцяло предпочитанията си на служебните.



Следващите дни са изпълнени с много приятни за вас изненади и динамични промени. Началото на периода преминава под знака на щастието и семейната хармония. В работата ви всичко върви нормално. Големите успехи няма да дойдат сега, но и дребните победи са в състояние да ви зарадват. Вие сте щастливи и летите на крилата на победата. Радва ви всяко завоевание, защото вие осъзнавате, че малките стъпки водят напред по големия път. Дайте си сметка, че бързите скокове и светкавичния напредък не са толкова полезни за вас. Вие сте се упътили към върха и смятате да се установите там за постоянно. Родени сте под щастливи звезди и небето ви закриля. Дарени сте с упоритост и усърдие, а това е най-ценното ви качество в борбата с конкуренцията. Не бива да се отчайвате. Вярвайте в собствените си сили и всичко може да се осъществи, според очакванията ви. Пазете се от завистници. Дори вашата щастлива усмивка е в състояние да събуди завист. Хората около вас са напрегнати и с много проблеми, затова доброто ви настроение ги тревожи. Запазете щастието си за собствена консумация. Не демонстрирайте пред останалите това, което ви се случва. В дома си можете да се отпуснете и да споделите с всички какво мислите и чувствате. Вие сте приятно изненадани от подкрепата, която получавате. Всеки иска да ви даде съвет и да ви предложи помощта си. Приемете, дори и да не се възползвате от тяхната помощ, не ги обиждайте. Всички се радват заедно с вас. Всеки иска да ви бъде полезен. Помислете над всяко изказване и всяка идея. Ще видите колко полезни неща може да откриете. Сега можете да се заемете с осъществяването на отдавнашна мечта на ваши близки хора. Можете да помогнете в осъществяването и. Любовта остава малко на заден план. Вие сте завладени от работата си и се наслаждавате на успехите. Любимият човек е като задължителното допълнение към вас и вие няма да обръщате внимание на желанията и предпочитанията му. Може да усетите голяма нужда от него, само когато този човек се отдръпне обиден. Празнотата е осезаема и вие трябва да вземете бързи мерки за подобряване на отношенията, преди още разривът да е станал фатално голям. Не допускайте да бъдете отделени за дълго време, защото някой у друг може да прояви внимание и нежност, и да ви измести. Помнете, че щастието в любовта трябва да се поддържа.


Нещата ви не вървят според очакванията и работата ви не спори. Единственото ви спасение е да намалите темпото и да си дадете почивка. Не мислете за задълженията си, а се отдайте на забавления и емоции. Почивните ви дни може да бъдат помрачени от разправии и скандали с близките ви роднини. Това поддържа лошото ви настроение по време на всички почивни дни. Напрежението от тези недоразумения може да ви накара да се чувствате отпаднали и уморени. Пазете се, защото прекомерното напрежение може да предизвика здравословни проблеми. В този период не бива да се залавяте с финансови операции и нови начинания. Сега звездите ви карат да се пазите, защото може да претърпите загуби. Отложете решаването на проблемите за по-подходящи дни. Паричните ви затруднения ви създават много грижи и тревоги, но трябва да се справите сами. В тези дни не взимайте пари назаем. В скоро време не се вижда възможност да натрупате много пари, така че се справяйте с това, което имате. Ако вземете заем, няма да можете да го изплатите скоро, защото трябва да разчитате на получаването на голяма сума пари. Вие очаквате това да се случи, но срокът непрекъснато се отлага. Не губете надежда. Просто мобилизирайте нервите и търпението си. Впрегнете повече сили в работата си и не мислете за проблемите. Бъдете сигурни, че няма да е далече моменптът, в който можете да изплувате. Нещата се нареждат постепенно и всичко се оправя. През втората половина на периода ви очакват положителни емоции. С лекота се справяте с неприятни и досадни служебни задължения. Всичко постепенно тръгва към по-добро. Намирате отново себе си, започвате да се приближавате към желаната цел и започвате да правите дори планове за бъдещето. Ако през последните дни от месеца ви предстои някакво изпитание, бъдете сигурни, че може да се справите. Отпуснете се и пофлиртувайте. Съдбата ви предоставя много възможности за това. Приемайте покани за гостувания и веселби, защото имате голяма нужда от разтоварване. В работата си контактувайте повече с Телец или Везни, защото тези две зодии ви носят много успехи. Ако все още не сте срещнали голямата любов, повечето от вас може да го направят сега.


За разлика от вечно доброто ви физическо състояние и вашият ускорен ритъм на живот, сега трябва малко да забавите темпото. Вие наистина сте прекалили. Не можете да бъдете навсякъде и да помогнете на всички. Поставили сте си за цел да вършите всичко сами, но това е невъзможно. Не че вие сте неумели, просто никой не може да се нагърби с това, което правите вие, и да се справи. Затова спрете и си дайте почивка. Може да направите една прекрасна почивка с партньора. Помислете за някой спокоен курорт, където да можете пълноценно да си починете. Време е да станете егоист. Мислете само за себе си и за своето здраве. Можете да си позволите да останете в леглото цял ден с интересна книга в ръка. Тялото ви ще ви се отплати. Много бързо се възстановявате и ставате отново същите енергични и работоспособни като преди. Спете повече, хранете се пълноценно. Сега не е време да мислите за диети . Трябва да се заредите със сили и енергия. Колкото и да се чувствате уморени, вие обичате работата си. В нея намирате удоволствие и удовлетворение. Вие се реализирате изключително добре и можете да работите спокойно. Лошото е, че не можете и не искате да се доверите на сътрудниците си. Вярвате само на себе си. Колкото и да искате, вие не можете да се примирите с мисълта, че някой друг може да се справи така добре като вас. Парите идват при вас като по магически начин. Вие винаги имате в себе си пари. На вас разчитат и роднините ви, и партньора ви. Все пак, не позволявайте на близките си да живеят на ваш гръб. Можете да им държите повече сметка за това как харчат. Не им давайте и ги оставете малко сами да преценят как се изкарват парите и да се замислят дали могат да продължават да ви експлоатират по този начин. Големият разход на пари е за покупката на нещо голямо за дома ви. Вие веднага напрягате силите си и попълвате получилите се липси в авоарите ви. В началото на месеца имате много красиви и романтични мигове с партньора си. През втората половина на месеца се отдавате на работата си и оставяте любовта на заден план. Поддържайте огъня на романтиката, за да не угасне. Винаги отделяйте малко време за любимия си човек. През този месец имате и възможност да направите няколко служебни пътувания, които са много ползотворни. По това време забравяте напълно за любовта и изцяло се отдавате на работа. Пазете се от настинки.


Не разпилявайте енергията си за маловажни неща. Обмисляйте добре плановете си и степенувайте ангажиментите си по важност. Не се заемайте с много задачи, защото е необходимо да следвате последователно целите си. Не мислете със съжаление за пропуснатите възможности в миналото си, а се съсредоточете върху настоящето и плановете си за бъдещето. Имате прекрасната възможност да осъществите някои от плановете си, с помощта на верни приятели. Вечерите може да бъдете обхванати от романтични настроения. Щастливи сте да получите красиво любовно обяснение , което да ви окрили. То е доказателство за чувствата на партньора ви, в които от скоро вие сте се съмнявали. Тези от вас, които са самотни, имат прекрасния шанс да срещнат любовта на живота си . Бъдете внимателни да не подминете дадения ви малък знак. През втората половина на периода може да се наложи да сложите в ред отношенията с роднините си. Всеки има претенции към вас и настоява за парична помощ. Сега не е момент, в който бихте могли да помогнете на когото и да било. Дори и да разполагате с пари, не давайте на никой, защото в скоро време може да ви потрябват за голяма покупка или за голямо капиталовложение. С риск да скъсате отношения с роднините си, откажете и отстоявайте позициите си колкото и да ви молят, колкото и тъжни истории да ви разказват. Не вярвайте на нищо, защото всеки около вас е користен и нечестен в този момент. Неприятностите с роднините са съпътствани с много добри постижения в работата ви. Помислете дали вашите успехи не са тези, които са дали повод за искането на пари. За да избегнете тези проблеми, можете просто да запазите успехите си в тайна за сега и да споделите, когато всичко е вече стабилно. Защото за сега, макар и с увеличени доходи, състоянието ви не е толкова цветущо, колкото си мислят всички. Тези притеснения и дребни разправии може да помрачат настроението ви, но служебното ви ежедневие с непрекъснатите малки победи възвръща усмивката на лицето ви. През почивните дни оставете време само за себе си. Ако е възможно прекарвайте част от деня сами и в пълноценна почивка, далеч от шум и суетене. Вечерите може да помислите за забавления и развлечения. През тези дни не мислете за работа. Опитайте са да се разнообразите с кратки пътувания из планина или сред гора.


Сега трябва да работите повече от предишния месец. Може да ви се струпа много работа и много ангажименти, които всъщност изискват изцяло времето ви. Няма да се уморите от положените усилия, а от липса на време да свършите всичко. Вие сте дисциплинирани и трудолюбиви хора, затова полагате големи усилия да се справите. Звездите помагат на такива като вас. Може наистина да имате много работа, но затова пък всичко, с което се заемете, може да ви донесе огромни успехи. Всичко започнато през този месец ви носи големи успехи при по-нататъшна разработка. Всичко направено сега, може да ви изведе много напред в йерархията. Колкото и да искате, няма да може да обърнете достатъчно внимание на семейството и близките ви. Затова пък те ви обръщат внимание и много ви помагат. Септември предлага атмосфер а на обща нестабилност, през който ще трябва да разчитате на убедителността и личното си обаяние за постигане на временни цели. Предстоят ви промени и изпитания, както и бързо или внезапно развитие на различни нива. През периода обаче може и нищо да не се случи, ако предпочетете да не нарушавате спокойствието и начина си на живот. В този случай бихте се затворили в себе си и в ежедневните си грижи и безпокойства.


Вашето име непрекъснато се повтаря през този месец прекрасните възможности за изява на различни фронтове ви дават възможност да разкриете много от заложбите си. Вие, разбира се мечтаете за много повече. Наскоро сте се възползвали от възможността за допълнителна работа и вече започвате да жънете успехи и на това поприще. В началото ви е било много трудно, но вие сте искали сами това и сте го постигнали. Естествено, вас трудно ви плашат с много работа, затова вие смело се заемате с нови ангажименти. Всеки от близките ви с учудване следи как успявате да се справяте и то все по-добре. Успехите си, обаче споделяйте само с близките си хора. Сред приятелите ви има такива които няма да могат да скрият сарказма си по повод на вашите успехи. Оставете всички дребнави хора зад гърба си и гледайте смело напред. Вярвайте в собствените си сили, за да се справите. Вести от далече може да ви зарадват и да ви подкрепят в начинанията ви. Значителната финансова подкрепа също ви радва много. Благодарение на това може да вложите още повече сили в работата си. Любовта е силата, която ви крепи. Партньорът ви е винаги до вас и ви насърчава. Проявете благодарност и признайте колко много дължите на любимия си човек. Ако ви остане свободно време, прекарайте го със семейството си. Повече веселие и забавления ви се отразяват добре. Разбира се, няма да липсват подхвърлени хапливи забележки, но вие трябва да отминете тези прояви на дребнава завист с мълчание. Може би трябва да запазите част от успехите си само за себе си и да не споделяте с околните. Много от приятелите ви може да ви завидят и това да охлади отношенията ви. Ако е възможно, запазете добрите новини за тесен семеен кръг. Добре е да отделяте необходимото време за сън и почивка. Щадете здравето си, за да се наслаждавате на енергичност и работоспособност. Ако искате да бъдете пълноценни в ежедневието си, не прекалявайте вечерно време с филмите до късно. По време на почивка, не мислете за работа. В противен случай може да се затормозите и това да се превърне в хронична преумора. Тишината и спокойствието са вашите най-добри лекари. Бъдете търпеливи и либерални към мнението на другите и не влизайте в конфликти. В края на месеца усилията ви са възнаградени.


Звездите оказват благотворно влияние върху вас през този период. Те подкрепят всичките ви нови идеи и начинания. Може спокойно да насочите усилията си към нови и непроучвани досега области и поставянето на основите на нова дейност. През цялото време сте отрупани с работа. В началото на периода имате известни затруднения с децата в семейството ви, които създават неприятности и с неразумните си постъпки може да причинят много главоболия. Опитайте се да насочите тяхната енергия в спорта или изкуствата. Уплътнете времето им като настоявате да се занимават сериозно с едно нещо, а не да сменят непрекъснато хобитата си. Така може да изградите постоянство и упоритост в тях. В никакъв случай не правете скандали. Изживейте тревогите си сами, а пред децата се опитайте да поговорите сериозно и да ги разберете, така че да поставите отношенията на приятелска основа. По този начин почивните ви дни са изцяло ангажирани със семейството и близките ви, които наистина имат огромна нужда от повече време, прекарано с вас. Бъдете много внимателни в отношенията си с колеги, защото представител на противоположния пол може да изтълкува приятелското ви отношение като надежда за задълбочаване на познанството. Бъдете съсредоточени в работата си, а не си мислете само за почивките и кафето. Ваши близки може да ви помолят за съдействие и ходатайство. В никакъв случай не приемайте, защото вие самите може да се изложите заради некомпетентния и мързелив, човек, зад когото сте застанали. През този период очаквайте подкрепа от представител на зодия Стрелец . Тази подкрепа може да донесе положителна промяна в работата ви, въпреки, че през втората половина на периода в служебно отношение властват повече напрежението и страховете ви за бъдещето. Сами може да се убедите, че това е било неоснователно и всичко си идва на мястото. Не се опитвайте да се успокоявате с пазаруване и пръскане на пари безцелно, защото в скоро време може да ви потрябват пари за действително важни капиталовложения. Вашите шефове искат да проверят доколко сте дискретни и надеждни, затова не бива да споделяте фирмените тайни дори с близките си приятели. Ако имате нужда да кажете на някого, то нека това бъде партньора ви. Покажете на любимия си човек, че го обичате и държите на него.


Нуждаете се от повече инициативност и увереност в себе си. Не чакайте другите да ви подадат ръка и не се предоверявайте на колеги. В началото на месеца може да разберете, че човек, на когото много сте разчитали ви мами и използва. Потърсете възможност за самостоятелна изява и не работете в колектив. Ако искате да успеете, бъдете по-самоуверени и решителни. Посветете се изцяло на работата си и позволете на служебните ви ангажименти да ви обсебят напълно. Не се занимавайте с няколко неща едновременно, а се посветете само на една дейност. Елиминирайте всички странични дейности, защото те, само губят времето ви и ви разсейват. Не се тревожете, че обръщате малко внимание на семейството си. В момента обстановката е много напрегната и вашите служебни отсъствия само ви отървават от безсмислени спорове и опъване на нервите за неща, които не си заслужават. Дори през почивните дни си осигурете уединение. Идете сами на екскурзия в планината или в парка. Ако имате вила извън града, това е нак-добре за вас. Използвайте тишината и спокойствието, за да можете да си починете полноценно. През втората половина от периода имате нужда от съвет за ваше колебание по служебен въпрос. В този момент можете да се обърнете само към стари приятели и колеги, с които сте работили много години и можете напълно да разчитате на тяхната безкористна и компетентна подкрепа. След този критичен момент имате възможност да реализирате свои отдавнашни мечти. Пред вас се отварят нови хоризонти . Това може да е повишение в работата и предложение за заемане на нов пост. Това ви радва и въодушевява. Това може да се превърне в ново начало за вас. Всичко зависи от вас. Внимавайте, защото пътя ви към успеха е осеян с капани. Научете се да си мълчите. Не давайте оценки за колегите си. Вие сте толкова щастливи от успехите си, че рискът да ви се изплъзне хаплива и злобна забележка от устата е много голям. Точно тази малка простъпка може да ви провали и да ви коства много дълго време в изолация. Опитайте се да бъдете на ниво и да проявите добронамереност към всички хора, колкото и да, ви е трудно. Скрийте отровата си и не размахвайте заканително смъртоносната си отмъстителност, а се усмихвайте и бъдете приятели с всички. Не избухвайте пред партньора си, защото трябва да запазите мира в интимните си отношения.


Вие сте настроени оптимистично . Чувствате се прекрасно - силни, работоспособни и преливате от енергия. Искате да свършите много работа, защото усещате, че можете и това е вашият миг да се докажете и проявите. Всичко това е чудесно. Състоянието ви съответства на възможностите ви. Можете да си позволите да работите повече, да си почивате по-малко. Вие наистина се справяте с огромно количество работа. Не бива, обаче, да допускате количеството да попречи на качеството. Рискувате да се отнесете с недостатъчно внимание към някои проблеми и да не свършите работата както трябва. Избягвайте рисковете и обмисляйте много внимателно всеки свой ход. Колкото можете да разчитате на подкрепата на звездите, които ви дават енергия и огромни сили, толкова и трябва да бъдете внимателни, защото сте много разсеяни. Не бива да допускате правенето на грешки, защото това може да навреди на служебната ви репутация. Мнението, което вече е създадено за вас е отлично и от вас се иска да поддържате това ниво. Бъдете внимателни в средата на периода. Не залагайте, не играйте на хазарт, не поемайте никакви рискове. Шансовете не са на ваша страна. Затова пък ви очаква доста приятно запознанство. Може да завържете много хубаво приятелство с човек, които е съвсем различен от вас и почти нямате допирни точки в интересите си. Може да се изненадате колко интересни разговори може да се водят от двама толкова различни хора. Вашата служебна ангажираност и вашите чести закъснения, заради странични ангажименти може да доведат до доста неприятни разговори с партньора ви. Съгласете, че любимият ви човек има право. Може да отделите малко повече време за дома си и най-близките си хора. Не давайте повод за сцени на ревност. През втората половина на месеца вие имате прекрасна възможност да започнете нещо ново в работата си, това може да ви доведе до бърз успех и бързо увеличаване на парите ви. Не пришпорвайте нещата, а отново бъдете по-умерени и изпипвайте всяко нещо, с което се захванете. Не си позволявайте много разходи, защото през следващите месеци ви трябват повече пари и вие можете да се подготвите още от сега. Направете така, че да не е необходимо да искате пари назаем. Това би ви злепоставило в очите на колегите ви и може да се изложите много. След това доста трудно може да възстановите доброто си име. Обръщайте повече внимание на интимния си партньор. Може да се опитате да му угаждате повече. Бъдете сигурни, че от другата страна може да ви отвърнат със същото. Не започвайте диета през този месец.


Напрежението расте непрекъснато през този месец . Вие сте тези, които трябва да го контролирате. Време е да се мобилизирате и да посрещнете всички трудности. Това няма да са наистина големи трудности, а само малко повече служебни задължения, с които трябва да се справите, за да докажете на всички и може би най-вече на себе си къде ви е мястото и каква е цената ви. Време е да се докажете. От вас не се иска да положите повече усилия, а само да съберете сили и да покажете най-доброто от себе си. Бъдете сигурни, че през този месец всички ви наблюдават и следят работата ви. Не проявявайте нервност, защото това може само да ви навреди. Преди всичко трябва да сте сигурни, че звездите ви подкрепят, помагат и осигуряват много щастие и късмет през този период. Единствено от вас зависи да се възползвате от тази благодат. За да бъдете пълноценни в работата си, вие трябва да бъдете пълноценни и в почивката си. Нужна ви е почивка с повече сън. Опитайте се да избягвате шумните събирания и големите компании. Време е да преразгледате отношенията си с околните. Всички са се съобразявали с вашите капризи и вие сами трябва да осъзнаете, че е време да промените поведението си. Без да усещате вие сте тормозили всички около себе си. Може да ви е много трудно в момента, но за това не можете да вините никого освен себе си. Ако искате да успеете, трябва да се върнете малко назад и да прегледате делата си. Ако има нещо недовършено, сега е моментът да го направите и да изчистите всичко. Всички тези натоварвания ви правят нервни и раздразнителни, понижават настроението ви. Вие сами трябва да си наложите да се усмихвате по-често и да се отнасяте с всички по-добре. Скоро може да се убедите, че това наистина е подобрило настроението ви и ви е помогнало да се справите по-добре и по-лесно със задълженията си. В момента не е време за правене на диети. Хранете се пълноценно, за да се справите с всички натоварвания, които ви предстоят. Може да взимате витамини, които биха ви дали още повече сили. Не се занимавайте с активен спорт. Вие изразходвате достатъчно енергия в работата си и ви е нужен повече сън, отколкото джогинг. Не се натоварвайте със сериозни филми, а се забавлявайте само с развлекателни.


Преразгледайте всичките си ангажименти и се съсредоточете само върху главното . Имате много колеги, които спокойно биха поели част от задълженията ви. Намалете темповете на работа и степента на натоварването. Вие вече сте преуморени, а не можете да си вземете отпуск. Така че единствената ви възможност е да си почивате в движение. Използвайте вечерите у дома и почивните дни. Наложете си сами да не мислите за работа и да се отпуснете пълноценно. Това време може спокойно да посветите на любимия човек и на семейството си. Компенсирайте честите закъснения и отсъствия напоследък с повече внимание. Така може да се почувствате по-добре, заобиколени от веселие и любов, а и да поуталожите вече надигащото се негодувание у близките си. Може дори да поемете част от домашните задължения на другите. Бъдете сигурни, че това е най-приятната изненада за всички. Отпуснете нервите си чрез разходки. Престанете да мислите за пари. В момента всичко е добре и дори може да си позволите допълнителни разходи за малко глезотии или лукс. В рабртата ви може да възникне естествено негодувание към вашата по-малка натовареност. Не давайте обяснения на никого, защото може да прозвучи като оправдание. Не обръщайте внимание на никого и никакви злобни подмятания. Не допускайте нищо да повлияе на нервите ви и да ви натовари излишно. Съсредоточете се само върху основното и се опитайте да се убедите сами, че качеството е по-важно. Свършете малко работа, но както трябва. В противен случай рискувате да се захващате с много различни неща, да започвате много дейности и нищо да не довършите и да свършите както трябва. В средата на месеца нещата започват да се избистрят и вие може да си починете пълноценно. Леко разтоварване в графика на задълженията ви може да ви даде повече свободно време. Пазете от измами през този период. Дори ваш роднина, обърнал се за помощ към вас с най-покъртителния разказ, би могъл да ви излъже и да има користни цели. Даденото сега назаем едва ли някога може да си върнете обратно. Научете се да бъдете мнителни и да не допускате да ви лъжат. Поемете ли ангажимент трябва да го свършите. Не бъдете безотговорни и оправдайте възложеното ви доверие. Проблемите си обсъждайте само с постоянния партньор или с най-близък роднина.



 

Няма коментари:

Публикуване на коментар